Рейдерська атака на ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»

Рейдерська атака на ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» – удар не лише по самому підприємству і його власникам, а й по регіону, де воно розташоване. Адже комбінат є бюджетоутворюючим, забезпечує роботою місцевих мешканців та безпосередньо впливає на інфраструктуру. Рейдери ж фактично розвалили його, звільнили провідних спеціалістів та розікрали обладнання, жодної копійки не вкладаючи у розвиток. Їхні витрати спрямовані лише на стимулювання безчесних чиновників та на купівлю замовних матеріалів у ЗМІ, що мають на меті дискредитувати законного власника. З усіх «нововведень» злочинців сьогодні можна назвати лише колючий дріт, який з’явився на паркані за їхнього господарювання та решітки на вікнах, чого раніше не було.

Нагадаємо, що «Бізнес-Варта» завжди перед тим, як почати надавати допомогу постраждалим підприємцям, ретельно вивчає кожну справу. Ми впевнені у правоті законних власників і законності їхніх вимог. Більше того, захоплення Хорольського комбінату дитячих продуктів тричі розглядалася на урядовій антирейдерській комісії, де було дано чітку оцінку – це чистої води рейдерство.

Сьогодні ми чекаємо, що правоохоронні органи, в руках яких знаходиться можливість відновлення справедливості і законності, виявлять необхідний характер і силу волі, щоб повернути підприємство власникам. Наголошуємо, що тоді не лише українські діти отримають якісне харчування, а й розвиватиметься регіон, де розташований комбінат, і у місцевих мешканців зникнуть побоювання щодо свого майбутнього.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *