«Справа №…» Група компаній «ГрадОлія»

Черговий випуск програми «Справа №…» присвячений тому, як група компаній «ГрадОлія» за підтримки громадськості, зокрема, ГО «Бізнес-Варта» відбивалася від тиску правоохоронців та митниці.

«ГрадОлія» – одне з небагатьох підприємств в Україні, що експортує в основному не сировину, а вже готову олію. Успішний бізнес, створення робочих місць, наповнення державного бюджету. Для когось це позитивний приклад, а для певних правоохоронних органів – мотив для неправомірного пресингу.

З січня місяця цього року тривав тиск на «ГрадОлію» збоку правоохоронців через митницю, на які приходили сумнозвісні листи-орієнтування. Що у цих листах, які підстави мали правоохоронні органи їх надсилати, що взагалі це за органи – митниця не повідомляла. Блокувалися вантажі, проводилися необґрунтовані перевірки, що відповідно призводило до величезних збитків, било по репутації підприємства.

Як це все відбувалося, як вдалося зупинити тиск, у програмі «Справа №…» розказали власник «ГрадОлії» Станіслав Таршин та директор юридичного департаменту групи компаній Максим Мілорадов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *