Ольга Матвіїва: Реєстрація Повідомлення про злочин міністра юстиції – сигнал для тих, хто прийде йому на зміну

Державне бюро розслідувань зареєструвало Повідомлення про вчинення злочину міністром юстиції України Павлом Петренком. 

До теми: Відповідальність недоторканних? Заява про злочин міністра юстиції – перша. Далі буде. Ми пояснили чому.

Нагадаємо, що цей документ підготували представники бізнесу разом з адвокатом ГО «Бізнес-Варта» Андрієм Находом. Вперше ми оголосили це на Форумі «Бізнес проти знищення держави. Аналіз проблем. Висновки. План дій» 10 липня. Згодом бізнес разом з юристами та журналістами присвятив цій темі окрему прес-конференцію, де розказав, до чого діяльність та бездіяльність чиновників Мін’юсту довела стан справ з приватною власністю в країні. І з огляду на це бізнес-спільнота переконана: певні високопосадовці Міністерства юстиції не допомагають рейдерам – вони самі є частиною рейдерських схем.

До теми: Форум відбувся: факти, емоції, планування

Показово, що Повідомлення про злочин міністра юстиції безпосередньо подав до Державного бюро розслідувань Василь Доценко – представник власника Братського маслопресового заводу, що вже більше двох років знаходиться під контролем рейдерів не в останню чергу саме через «дії» Мін’юсту та акредитованих ним представників.

До теми: Василь Доценко: Підписи бізнесу, юристів і експертів під заявою про злочин міністра юстиції – справжня оцінка його роботи

Продовжуємо тримати руку на пульсі. Переконані, що справу має бути доведено до кінця. І вже те, що ДБР взялося до розслідування, я «маячком» для наступників Петренка і Ко: їхня діяльність завжди буде під мікроскопом бізнесу та громадськості.

4 думок про “Ольга Матвіїва: Реєстрація Повідомлення про злочин міністра юстиції – сигнал для тих, хто прийде йому на зміну”

  1. Доброго дня. Добру справу робите. Молодці. Удачі Вам. Це потрібно робити проти всіх чиновників епохи Пороха, і тоді, нові, що прийдуть з поданням Нашого. Народного Президента Украіни Пана Володимира будуть працювати на благо Держави Украіна! Щиро дякую Вам! Слава Украіні!

  2. у мене віджали-подарували виплачену кооперативну квартиру, яка була в є під арештом, в єдиному Електронному реєстрі прав власності, без належних у дарувальника, ВСТАНОВЛЕНИХ ЗАКОНОМ документів про право власності на квартиру, що дарується… Справи в судах програніЧЕРЕЗ Рішення судів без обгрунтуваннь та посилань НА НОРМИ ЗАКОНУ, – А ЛИШЕ НА ДУМКУ СУДУ( суддя Замега О.В. -Бердичівсуд: 30 ОФІЦІЙНИХ ЗВЕРНЕНЬ про Роз’яснення судрішення ПРОІГНОРОВАНО, кримінальні справи: 130 Клопотань про ПРОВЕДЕННЯ СЛІДЧИХ ДІЙ ЗАХОРОНЕНО – ЗАКРИТІ . Звернення до Петренка і його команди щодо дій рейдера-нотаріуса ПРОІГНОРОВАНО, а мене викинули з квартири і без документів

  3. Вся проблела Мінюсту в зміщенні функціональних обов’язків з координатора на господарника, що категорично противорічиво. Створення підсобних дохідних структур НАІС, виконавчої, реалізація конфіскату, реєстраційна служба, представлення за кордоном в тяжбах держави, породжувало, є і завжди буде стимулом для зловживання. Система Петренка прогнила назкрізь, тільки реформи структури МЮ через кримінал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *