Місто засинає – прокидається мафія ?!

Чому справа СФГ «Кондратюк», яку Президент пообіцяв тримати на контролі, так повільно розслідується, а замовники досі не покарані?

Під час офіційного візиту президента України до Дніпра, дочка Сергія Кондратюка передала Володимиру Зеленському папку з документами та матеріалами справи рейдерського захоплення підприємства та вбивства її батька. Гарант тоді пообіцяв взяти дану справу під особистий контроль і слідкувати за розвитком справи з розслідування смерті фермера та рейдерського заволодіння фермерським господарством «Кондратюк».

Джерело: ICTV

До теми: Криваве рейдерство на Дніпровщині : хто захистить місцевих фермерів?

Ймовірно, через те, що резонанс довкола цієї гучної справи з часом вщух…

Або ж це саботаж з боку окремих слідчих, через який може складатися враження протистояння МВС та Президента.
Звісно, можна розглядати варіант, що справа надскладна і тому настільки затягується. Але ж ми живемо в Україні і бачимо як вміють «працювати» правоохоронні органи.

Зазвичай, час іде, резонанс вщухає і люди, які потерпіли лишаються сам на сам із власним проблемами, в кращому випадку з адвокатами.

Проте це не про нас! «Бізнес-Варта» впродовж усього шляху залишається із підприємцем, як би складно чи небезпечно це не було.

До теми: Ще одна смерть у ще одній справі. Не виключаю, що і до нас може скоро дійти «черга»

Враховуючи, що справу на контролі тримав Президент, ми сподівались, що саме замовники рейдерського захоплення СФГ «Кондратюк» і можливі вбивці теж понесуть покарання.

Навряд хтось інформує Президента про перебіг справи, яка мала б бути в нього на контролі, адже якісно і в повному обсязі це можемо зробити лише ми. Тому ми вирішили нагадати Володимиру Зеленському про справу та надати повну і актуальну на сьогодні інформацію по справі СФГ «Кондратюк». Можливо це прискорить процес захисту господарства від рейдерства та його наслідків і допоможе родині зберегти сімейний бізнес.

Адже Іван Кондратюк (спадкоємець СФГ), в свої 19-ть років вже несе відповідальність за справу свого батька перед родиною, власниками паїв, кредиторами та разом з адвокатом ГО «Бізнес-Варта» Андрієм Находом гідно дає відсіч рейдерам та їх поплічникам.

До теми: Перемога: сталися позитивні зрушення у справі Кондратюка

Раніше ми вже зверталися до президента України Володимира Зеленського з листом щодо справи Кондратюка, проте відповіді так не отримали.

До теми: «Бізнес-Варта» закликає президента взяти справу СФГ “Кондратюка” під особистий контроль


Можливо і наш молодий фермер буде мати цілодобову «няню»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *