Василь Доценко: Підписи бізнесу, юристів і експертів під заявою про злочин міністра юстиції – справжня оцінка його роботи

Як один з підписантів Повідомлення про злочин, вчинений міністром юстиції Павлом Петренком, я взяв участь у прес-конференції, ініційованій «Бізнес-Вартою». Мені справді було, що розказати про Мін’юст, адже вже більше двох років я б’юся за те, аби Братський маслопресовий завод повернули законному власнику. Саме акредитовані міністерством реєстратори без жодних належних документів переоформили завод на рейдерів. А Комісія Мін’юсту, яка мала б стояти на боці законних власників, навпаки – двічі відмовляла у поновленні в реєстрі, хоча мала на руках матеріали слідства, що доводили факт неправомірної перереєстрації.

У нашій справі – це лише кілька кричущих порушень. І кожний бізнес, кожний юрист та експерт з тих, хто поставили підпис під заявою, можуть навести безліч подібних прикладів. Ми переконані: без відома і без зацікавленості високопосадовців Міністерства юстиції, зокрема, очільника відомства – Петренка, цього відбуватися не могло.

Мені випала честь від імені всіх підписантів подати нашу спільну заяву до Державного бюро розслідувань. Попри все, ми ще віримо у те, що справедливості і правді ще є місце в нашій державі, і цю справу буде доведено до кінця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *