ГО «Бізнес – Варта» запрошує на ІІ Антирейдерський форум

ГО «Бізнес-Варта» та ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» запрошують 3 серпня 2018року взяти участь у ІІ Антирейдерському форумі, у ході якого будуть розглянуті реальні приклади рейдерства на конкретних підприємствах, обговорені шляхи вирішення існуючих проблем, будуть напрацьовані пропозиції щодо законодавчих змін та вироблені шляхи комунікації між підприємцями та органами влади.

До участі у заході запрошені народні депутати України, представники Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів, Генеральної прокуратури, Національної поліції, Міністерства юстиції, адвокати, правозахисники, аграрії з усієї України.

Згідно з програмою, перша панель форуму буде присвячена розгляду реальних випадків рейдерства, що мали і мають місце в Україні. Учасники поговорять про те, що вже було зроблено, і що ще треба зробити, а представники правоохоронних та органів юстиції нададуть оцінку наведеним ситуаціям.

У ході другої панелі будуть розглянуті законотворчі питання. Учасники визначать, які зміни повинні бути внесені до існуючої нормативної бази. Також будуть визначені подальші напрями нормотворчої діяльності.

Крім того, протягом усього форуму працюватиме громадська приймальня, до якої аграрії зможуть звернутися зі своїми проблемами, пов’язаними із рейдерством. Для цього бажаючі мають підготувати необхідний пакет документів (копію свідоцтва про реєстрацію; звернення; копії усіх звернень до органів влади та правоохоронців з відповідями, якщо такі є; копії судових рішень і постанов за наявності) та описати суть проблеми.

Під час форуму бажаючі зможуть записати 5-хвилинне відеозвернення до органів влади, розказати про свої потреби, проблеми, побажання.

Адреса проведення форуму: м. Київ, готель Ramada Encore, Столичне шосе, 103.

Початок об 11.00(Реєстрація учасників з 10.00).

Реєстрація здійснюється за телефоном 067 472 12 77.

З питань акредитації ЗМІ звертайтесь за номером: 099 – 615-5000
Контактна особа – Берестюк Анатолій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *