Маленька перемога у великій війні з рейдерством: Учасників СВК “Новоселицький” визнано потерпілими

14 учасників  СВК “Новоселицький”, які внаслідок рейдерства втратили всі активи та 1000 га землі, були визнані потерпілими. 

До теми: Порушені рейдерами вимоги законодавства, що позбавили членів СВК «Новоселицький» 1000 га землі та 11 млн. гривен

Це дає суттєві переваги в кримінальному процесі і додаткові аргументи в суді, підсилює позицію членів кооперативу та надає їм надію.

Навіть визнання цього – було викликом, до якого Бізнес-Варта йшла рік, залучавши всі можливі інструменти. 

 «Це стало можливим завдяки спільній роботі офісу Генерального прокурора, народних депутатів, прокуратури Київської області, команді Бізнес -Варта та об’єднанню кількох проваджень, які велись стосовно цього випадку, в одне», –   сказав народний депутат, член МДО “Бізнес-Варта” Андрій Ніколаєнко.

«Попереду ще багато роботи, щоб допомогти людям. Що буде залежати від мене – я робитиму для допомоги людям. На жаль, втратити власність стало значно простіше, аніж її повернути. Система працює проти нас. Але ми сильніші», – додав він.

Окрім того, слід зазначити, що змінено процесуального керівника у цій справі.

До теми: Правила, за якими має здійснювати господарську діяльність СВК «НОВОСЕЛИЦЬКИЙ», навіть в умовах рейдерської атаки

Люди, які водночас втратили майно, роботу, можливість заробітку та кошти з рахунків кооперативу, нарешті отримали надію на справедливість!

Бізнес-Варта продовжить захищати постраждалих та інформуватиме про подальший розвиток подій в цій справі!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *